6.6 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Botoşăneanca Raluca Turcan a fost aleasă în unanimitate preşedinte interimar al PNL. Un deputat din Botoşani nu este de acord

raluca-turcanu-foto-realitatea

Raluca Turcan a fost votată în unanimitate în funcția de președinte interimar al PNL, după demisia Alinei Gorghiu, anunță Realitatea TV. Totodată, secretar general al PNL a fost ales Marian Petrache, şeful CJ ILFOV.

Raluca Turcan este liderul filialei Sibiu, organizație care a avut cel mai bun scor al PNL la alegerile parlamentare pierdute de liberali.

Raluca Turcan a facut scurte declaratii la terminarea sedintei: „Am primit propunerea colegilor, în unanimitate, de a fi preşedinte interimar. Acest rezultat nu a venit in urma unui compromis sau a unor negocieri. Nu mi-am dorit sa se intample asta, am o echipa frumoasa la Sibiu. Cred ca PNL arre capacitatea sa transmita ca este cel mai important partid de dreapta. Mai cred că există lucruri care nu se negoiciază: integritatea si performanta”.

Votul pentru Turcan a fost unul în unanimitate. Între timp, partidul se pregătește pentru congresul de anul viitor.

Chiar dacă a fost votată în unanimitate la Bucureşti, liberalii botoşăneni spun că nu este cea mai bună soluţie pentru funcţia de preşedinte interimar al PNL. Printre aceştia se numără şi deputatul Verginel Gireadă care a spus: „La Sibiu a câştigat Iohannis şi nu Raluca Turcan”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA