13.9 C
Botoșani
luni, 28 octombrie 2024

Durere de nedescris la Avrămeni. Sicriul cu trupul fără viaţă al tinerei care a murit în cutremurul din Italia a fost adus acasă

avrameni, maricica iosub, victima cutremurului din italia (1)

Lacrimi si durere in familia Maricicai Iosub, tanara din comuna Avrameni care a murit la varsta de 35 de ani in urma cutremurului care a zguduit Italia. Acesta a fost adusa in sicriu in localitatea natala unde urmeaza sa fie condusa de familie, rude si prieteni pe drumul fara intoarcere.

Nimeni nu s-a gandit vreodata ca tanara care a plecat de acasa cand avea 19 ani sa-si faca un viitor  se va intoarce inapoi intr-o ipostaza tragica.

Unul dintre frati traieste tot in Italia iar dupa cutremur a incercat sa dea de Maricica. A mers la casa unde aceasta locuia, dar s-a inspaimantat cand a vazut numai ruine. Chiar si asa a sperat pana in ultima clipa ca sora lui traieste.

„Eu am ajuns la ora 8 dimineata acolo si am sperat pana a doua zi, la ora 10:00 cand au gasit-o”, a spus cu ochii in lacrimi Florin Iosub.

Florin Iosub are o fetita pe care Maricica urma sa o boteze. „Ultima data am vorbit pe WhatsApp pe 22 august. Ii trimiteam poze cu fetita mea, pentru ca ea trebuia sa-mi boteze fetita si nu a apucat sa o vada decat in poze. Botezul trebuia sa fie in octombrie”, a spus Florin Iosub.

Maricica Iosub avea 35 de ani si a murit strivita sub mormanele de moloz rezultate din prabusirea casei in care locuia in Amatrice. Inmormantarea va avea loc vineri, la Avrameni.

avrameni, maricica iosub, victima cutremurului din italia (8) avrameni, maricica iosub, victima cutremurului din italia (7) avrameni, maricica iosub, victima cutremurului din italia (5) avrameni, maricica iosub, victima cutremurului din italia (4) avrameni, maricica iosub, victima cutremurului din italia (3) avrameni, maricica iosub, victima cutremurului din italia (2) avrameni, maricica iosub, victima cutremurului din italia (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES











































ULTIMA ORA