4.4 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

UPDATE. REZULTATE PARŢIALE. Flutur are un avans considerabil. VEZI ce se întâmplă în judeţ. PNL câştigă Darabaniul, Ştefăneşti şi Flămânzi. SURPRIZE MARI LA RĂCHIŢI şi STĂUCENI

harta judetul botosani

Potrivit liberalilor prezenţi la sediul partidului, Cătălin Flutur ar fi câştigat primele secţii de votare din municipiul Botoşani unde s-a încheiat numărarea voturilor.  Din şapte secţii, toate au fost câştigate de către Cătălin Flutur.

Spre exemplu la secţia 42, Cătălin Flutur a obţinut 194 iar Ovidiu Portariuc 133. La secţia 40, scorul a fost 182 – 146, la secţia 36 a fost 197 – 154 iar la secţia 41 a fost 197 – 117 în favoarea lui Cătălin Flutur.

UPDATE Din informaţiile furnizate de liberali, din 15 secţii în care s-au numărat voturile, 14 au fost câştigate de către Cătălin Flutur şi una de către Ovidiu Portariuc. Ei susţin că Flutur a câştigat cele 14 secţii la o diferenţă mare comparativ cu principalul său contracandidat.

UPDATE. Din primele informaţii, la Havârna a câştigat liberalul Sergiu Saviuc, la Vorona Aurel Ştefan (PSD), la Corni Dorel Dorneanu (PSD), la Vlădeni Voicu Murariu (PSD), la Drăguşeni Eugen Nechita (PSD), la Tudora Mihai Petria (PSD), la Curteşti Marcel Anton (PSD), la Pomârla Dumitru Chelariu (PSD), la Albeşti Mihai Amarandei (PNL), la Săveni Relu Tîrzioru.

UPDATE. La Ştefăneşti, candidatul PNL Florin Buţura a câştigat alegerile. „Încă nu s-a terminat numărarea voturilor dar pot spune că am câştigat. Diferenţa este de vreo 500 de voturi”, ne-a spus Florin Buţura.

dan oloeriu

UPDATE. La Flămânzi, liberalul Dan Oloeriu a câştigat alegerile cu peste 70%. Încă nu s-a încheiat numărare voturilor dar nu se mai poate schimba mare lucru

Andron Tampaul primar Bucecea

UPDATE. La Bucecea a câştigat social democratul Andron Ţâmpău. El are 54%

Butnaru Ioan, primar Hiliseu Horia (7)

UPDATE. La Hilişeu Horia, social democratul Ioan Butnaru a câştigat cu 80% în două din cele trei secţii de votare

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla (3)

UPDATE. La Pomârla, Dumitru Chelariu a câştigat alegerile cu 78%

darabani9august arosoaie, macaleti

UPDATE. La Darabani, liberalul Liviu  Hrimiuc a câştigat alegerile la o diferenţă de 31 de voturi în faţa social democratului Corneliu Aroşoaie (foto stânga)

Marinel Stredie, primar Cristinesti (3)

UPDATE. La Cristineşti, liberalul Marinel Stredie a câştigat încă un mandat de primar. Până acum a câştigat trei secţii din patru

UPDATE. La Hudeşti a câştigat Viorel Atomei (PSD) care ajunge la al şaselea mandat. La Mileanca a câştigat social democratul Alexandru Daniel Azamfirei.

flutur la vot (6)

UPDATE. În municipiul Botoşani, Cătălin Flutur are un avans considerabil în faţa lui Ovidiu Portariuc şi are şanse foarte mari să câştige încă un mandat.

alde iacob gheorghe

UPDATE. Surpriză mare la Răchiţi. Gheorghe Iacob (foto), preşedintele ALDE Botoşani, a pierdut în faţa liberalului Florin Bulgaru.

UPDATE. La Stăuceni, SURPRIZĂ foarte mare. Liberalul Cozmin Epuraş a pierdut în faţa social democratului Relu Burlacu, un candidat judecat pentru  contrabandă cu ţigări.

aneta gireada1

UPDATE. Primăria comunei Mihai Eminescu a fost câştigată din nou de Aneta Gireadă (PNL) cu peste 50%. În viitorul Consiliu Local, PNL va avea 10 consilieri, UNPR 2, PSD 2, plus un independent.

UPDATE. La Suharău, independentul Marcel Chelaru a câştigat alegerile cu aproximativ 65%

Gheorghe Birliga, primar comuna Roma

UPDATE. La Roma, social democratul Gheorghe Bîrliga a câştigat detaşat alegerile în faţa liberalului Constantin Humelnicu

dorin alexandrescu, primar Dorohoi

UPDATE. Dorin Alexandrescu câştigă detaşat alegerile pentru primărie. Din informaţiiexistente în momentul de faţă, Dorin Alexandrescu câştigă cu peste 60%. La Consiliul Local, PSD are peste 60%.

UPDATE. PSD câştigă alegerile la Şendriceni, Vf. Câmpului şi Broscăuţi dar pierde la Corlăteni.

UPDATE. Potrivit informaţiilor furnizate de PSD, social democraţii au câştigat 42 din cele 78 de primării din judeţul Botoşani. Au pierdut primăriile Darabani, Ștefănești, Corlăteni și Havârna dar au câştigat la Cordăreni, Cristești, Manoleasa, Mileanca, Mitoc, Răuseni, Stăuceni, Șendriceni, Trușești și Vârfu Câmpului. 

UPDATE. Dobirceni – Radu Livinschi (PNL), Durneşti – Vasile Sasu (PNL), Lunca – Marcel Marcu (PSD), Prăjeni – Alexandru Răileanu (PNL)

 

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA