6.6 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

PROTEST la PENITENCIARUL Botoşani. Un deţinut s-a urcat pe acoperişul unei clădiri FOTO-VIDEO

protest penitenciar botosani1

Un deţinut încarcerat în Penitenciarul Botoşani s-a urcat în această dimineaţă pe acoperişul unei clădiri din interiorul unităţii de detenţie şi a început să protesteze.

Deţinutul a profitat de neatenţia angajaţilor Penitenciarului şi a reuşit să ajungă pe acoperişul unei clădiri după care a început să protesteze. Imediat, ceilalţi deţinuţi au început să facă gălăgie şi să strige „Libertate” şi „România”.

Detinutul a coborat de pe acoperis dupa doua ore, timp in care reprezentantii unitatii au purtat discutii cu acesta. Ca urmare a incidentului, sefii Penitenciarului Botosani au demarat o ancheta pentru a afla cum s-a ajuns la o astfel de situatie.

„Persoana custodiata de Penitenciarul Botosani a fost nemultumita din cauza faptului ca la comisia de liberare conditionata a primit amanare, deci nu a fost propusa pentru eliberare conditionata si de aceea a recurs la aceasta forma de protest.

Este deramata o ancheta la nivelul unitatii care sa stablieasca cum a avut loc acest incident si o sa se ia o decizie in zilele urmatoare”, a spus Mihai Georgescu, purtator de cuvant Penitenciarul Botosani.

protest penitenciar botosani2 protest penitenciar botosani

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA