9.4 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

FC Botoşani – Viitorul 2-2 – GALERIE FOTO – FINAL

fcbt - viitorul ct1

Viitorul începe curajos partida şi încearcă să pună stăpânire pe mijlocul terenului încă din primul minut. În minutul 3, la primul corner al partidei, Viitorul reuşeşte deschiderea scorului. A fost un corner de pe partea stângă iar Bogdan Mitrea s-a înălţat în centrul careului botoşănenilor şi a marcat cu capul.

fcbt-viitorul gol mitrea

După primirea golului, FC Botoşani a ieşit la joc şi s-a instalat în jumătatea de teren a Viitorului dar fără a se apropia periculos de poarta apărată de Buzbuchi.

Prima ocazie a botoşănenilor a venit în minutul 12 când Acsinte a pătruns pe stânga, a centrat în careul de şase metri dar Roman nu a reuşit să reia spre poartă.

În minutul 19, FC Botoşani reuşeşte egalarea. Vaşvari insistă la o minge ce părea pierdută, îi pasează lui Croitoru iar mijlocaşul botoşănean marchează cu un şut la colţul lung.

fc bt- viitorul gol croitoru3

Imediat după primirea golului, Viitorul revine în ofensivă iar în minutul 23 a avut o nouă şansă de gol. Cernat a şutat plasat de la 25 de metri dar Iliev reuşeşte să respingă în lateral.

Elevii lui Grozavu revin repede la cârma jocului şi pun presiune pe defensiva Viitorului. În minutul 31, FC Botoşani a avut şansă mare de gol dar scorul a rămas 1-1. Două minute mai târziu, Vaşvari face o greşeală de începător, Ioan Filip îi fură mingea, scapă pe contraatac şi îl execută pe Ilie cu un şut la Colţul lung.

fc bt- viitorul gol filip

FC Botoşani a încercat să revină în joc şi să restabilească egalitatea dar unii jucători se pare că sunt mai mult cu gândul la meciul de joi cu Legia decât la partida de astăzi cu Viitorul.

În minutul 43, FC Botoşani are şansa egalării dar Brata reia pe lângă poartă din interiorul careului iar scorul rămâne 1-2.

La pauză, Viitorul era în avantaj deşi FC Botoşani a fost echipa care a controlat prima repriză, a avut câteva ocazii dar în acelaşi timp a făcut două mari greşeli în apărare care le-a permis elevilor lui Gică Hagi să marcheze.

fcbt - viitorul ct7

Contrar aşteptărilor, Viitorul este echipa care începe în ofensivă partea secundă. Elevii lui Leo Grozavu par deranjaţi de jocul agresiv al Viitorului care uneori depăşeşte limitele regulamentului. În acelaşi timp, Croitoru, Vaşvari şi Raul Costin sunt lipsiţi de inspiraţie şi nu reuşesc să trimită mingi utile către Roman, Brata sau Ivanovici.

În minutul 53 Raul Costin şutează de la 20 de metri, mingea este deviată şi cade pe bara transversală a porţii lui Buzbuchi.

Dominarea echipei FC Botoşani se concretizează în minutul 56 când Marius Croitoru reuşeşte din nou egalarea. A fost o centrarea a lui Dimitrov, Roman reia greşit cu capul iar Croitoru reia spectaculos din interiorul careului, scorul devenind 2-2.

fcbt - viitorul ct GOL CROITORU

În minutul 62, Vaşvari şutează din apropierea liniei de margine dar mingea trece puţin peste poarta apărată de Buzbuchi. FC Botoşani este echipa care controlează jocul, în timp ce Viitorul se apără în 35 de metri şi încearcă să speculeze pe un eventual contraatac.

În minutul 67, Viitorul are o mare ocazie de gol. Cernat a executat bine o lovitură liberă de pe stânga, Mitrea reia de lângă Plămadă dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Iliev.

Trei minute mai târziu, Dimitrov ia o acţiune pe cont propriu, şutează din interiorul careului dar Buzbuchi reuşeşte să respingă în corner. Dominarea botoşănenilor continuă, Raul Costin centrează de pe dreapta, Roman reia cu capul din patru metri dar mingea trece puţin pe lângă poartă.

În minutul 73, Hagi şi ceilalţi de pe banca Viitorul sar până aproape în teren şi solicită penalty la un duel în careul botoşănenilor dar centralul George Găman arată corner. Imediat a urmat un schimb de replici între Leo Grozavu şi Gică Hagi. Tehnicianul botoşănean a strigat spre oficialii Viitorului să stea pe bancă în timp ce Hagi reclama neacordare penaltyului.

FC Botoşani controlează clar jocul. Raportul şuturilor este 13-5 pentru FC Botoşani iar la cornere este 6-3.

FC Botoşani încearcă să intre în avantaj cu şuturi de la distanţă dar Brata şi Patache nu reşesc să trimită pe poarta lui Buzbuchi. În minutul 82 Gavra scapă pe contraatac dar Cucu are o intervenţie de ultim moment şi îşi salvează echipa.

Finalul partidei aparţine botoşănenilor dar Vaşvari nu reuşeşte să-l învingă pe Buzbuchi cu un şut de la 20 de metri.

În minutul 90+1 Raul Costin execută o lovitură liberă de la 30 de metri dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Buzbuchi.

Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2 iar FC Botoşani pierde două puncte împortante pe teren propriu. Echipa lui Leo Grozavu are două puncte după două etape iar joi seară va întâlni pe Municipal, formaţia Legia Varşovia.

……………

fc bt- viitorul (3)

 

…………

  • Cu 15 minute înainte de startul partidei, în tribunele Stadionului Municipal sunt circa 3000 de spectatori
  • Cele două echipe au ieşit la încălzire. Leo Grozavu începe în mare parte cu echipa de bază. De partea cealaltă, Ianis Hagi este titular.

fcbt-viitorul (1) fcbt-viitorul (2)

………………

Rezultatele etapei a II-a

Concordia Chiajna – CSMS Iaşi 0-1, Dinamo – CSU Craiova 1-0, Petrolul – FC Voluntari 1-1, Pandurii – Steaua 0-3, CFR Cluj – ACS Poli Timişoara 1-0, Astra – ASA Tg. Mureş 1-5

………………..

FC Botoşani: Iliev – Patache, Cucu, Plămadă, Acsinte – R. Costin, Vaşvari, Croitoru – Brata (80 Rashid), Ivanovici (55 Dimitrov) – Roman (87 Hadnagy)

Rezerve: Pleşca, Hadnagy, Miron, Cordoş, Rashid, Dimitrov, Robertson

Viitorul: Buzbuchi – Benzar, Hodorogea, Mitrea, Ganea – R. Marin (85 Achim), Filip, Aganovic (71 Gavra) – I. Hagi (46 Nedelcu), Tănase, Cernat

Rezerve: Rîmniceanu, Munteanu, Casap, Gavra, Ciupe, Nedelcu, Achim

Arbitri: George Găman (Craiova) – Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Vlad Bârleanu (Bucureşti)

Observatori: Cristian Vasc (Maramureş), Sorin Boca (Iaşi)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA