13.8 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

Leo Grozavu vrea trei puncte şi în meciul cu Steaua: „Noi jucăm fiecare meci pe teren şi nu vom merge să ajutăm niciuna dintre echipe”

leogrozavu fcbt-dinamo

În penultima  etapă a campionatului, FC Botoşani se va deplasa la Bucureşti pentru partida cu Steaua. Oficialii botoşăneni deja au anunţat că echipa nu va merge în excursie pe Naţional Arena şi că obiectivul va fi obţinerea celor trei puncte.

La prima vedere, acel meci va avea o importanţă mai mare pentru campioana României din ultimii doi an, decât pentru formaţia botoşăneană. Steaua se luptă cu ASA Tg. Mureş pentru titlul de campioană şi nu are voie să facă vreun pas greşit. De partea cealaltă, FC Botoşani şi-a îndeplinit obiectivul dar încearcă să termine pe un loc cât mai bun în clasament pentru a încasa mai mulţi bani din drepturile TV.

Antrenorul principal  al FC Botoşani spune că nu este interesat de lupta dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş pentru titlu şi că nu îşi propune să ajute vreo echipă.

„Ne dorim să câştigăm, ne dorim un rezultat mare. Noi jucăm fiecare meci pe teren şi nu vom merge să ajutăm niciuna dintre echipe. Ne vom ajuta doar pe noi. Nici pentru noi campionatul nu este gata. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte, să urcăm cât mai mult în clasament”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA