13.8 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

Leo Grozavu: „Tot aud că se vorbeşte de Europa League, dar noi nu avem ce ne trebuie. Nu cerem minuni, dar cerem condiţii mai bune de pregătire”

reunire lot, antrenament sala (6)

Antrenorul principal al FC Botoşani este nemulţumit de condiţiile de pregătire pe care le are la dispoziţie. El susţine că de fiecare dată când plouă sau ninge, nu are unde să facă antrenament. De când a revenit la Botoşani, Leo a solicitat un teren sintetic pentru antrenament dar primăria nu a alocat nci în 2015 bani pentru această investiţie.

„Avem probleme legate de condiţiile de pregătire. De fiecare dată când se schimbă vremea trebuie să schimbăm programul. Tot aud că se vorbeşte de Europa League, dar noi nu avem ce ne trebuie aşa cum ne dorim. Asta nu este un lucru bun, îl aduc în atenţie poate se sesizează cineva şi ne ajută. Nu cerem minuni, dar cerem condiţii mai bune de pregătire. De fiecare dată când plouă sau ninge noi facem antrenamente ca să menţinem ceea ce am acumulat, în nici un caz ceea ce ar trebui să facem”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA