14.5 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024

Depistat în trafic fără permis şi cu remorca neînregistrată

politia de frontiera microbuz

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au întocmit lucrare penală  unui cetăţean român, care a fost depistat în trafic la volanul unui tractor ce tracta o remorcă, fără a avea permis de conducere.

În data de 23 februarie a.c., în jurul orei 14.45, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Bădiuţi, un tractor înmatriculat în oraşul Ştefăneşti, condus de cetăţeanul român Dumitru M., în vârstă de 42 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie. Totodată remorca pe care o tracta nu era înregistrată sau înmatriculată.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru savîrşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA