13.3 C
Botoșani
luni, 28 octombrie 2024

FC Botoșani – “U” Cluj 1-2. Înfrângere în fața liderului / GALERIE FOTO

Liderul Univ. Cluj a venit în această seară pe Municipal, pentru meciul cu FC Botoșani, ultima clasată în Superliga României.

FC Botoșani a început foarte bine partida iar în minutul 4, Ștefan Bodișteanu a deschis scorul. Junior a recuperat mingea, i-a pasat lui Bodișteanu care a pătruns spre poarta ardelenilor, a șutat pe jos și l-a învins pe Gertmonas. Elevii lui Liviu Ciobotariu au reușit să țină mingea departe de propria poartă până prin minutul 15 dar Universitatea Cluj a echilibrat jocul și au avut o primă șansă de gol prin Thiam. În minutul 25, Pereira îi pasează foarte bine lui Ovidiu Popescu, acesta șutează de la 16 metri dar mingea lovește bara transversală. Șapte minute mai târziu, FC Botoșani a avut șansa de a majora scorul. Bodișteanu a executat un corner de pe dreapta, Ongenda a șutat din marginea careului dar mingea a fost deviată și a trecut puțin pe lângă poartă. Clujenii revin în ofensivă, au o posesie net superioară iar în minutul 45 au o mare ocazie dar Ioannis Anestis respinge de sub bară. Câteva secunde mai târziu, Chipciu a centrat de pe stânga, Iulian Cristea a reluat cu capul din centrul careului iar de această dată, Anestis nu și-a mai putut salva echipa iar la pauză scorul era 1-1.

La pauză, Bodișteanu a rămas la vestiare iar în locul lui a intrat Pănoiu. Repriza secundă a început după același scenariu ca în finalul primei reprize, cu Univ. Cluj în atac și o echipă FC Botoșani obligată să se apere în propriul careu.

În minutul 53, Matricardi și Petro îi înlocuiesc pe Diez și Junior iar FC Botoșani trece la un sistem cu trei fundași centrali. Prima ocazie a reprizei secunde a venit în minutul 70, când Friday Adams a trimis mingea spre poartă dar Gertmonas a respins în corner. Ciobotariu speră să obțină victoria și îi trimite pe teren pe Lopez și Jaly, în locul lui Fulop și Ongenda.

În minutul 79, Adams Friday face un fault dur în apropierea careului oaspeților și este eliminat după ce arbitrul a revăzut faza. Cu un om în minus, FC Botoșani încearcă să marcheze dar Jaly șutează pe lângă poartă de la 20 de metri.

În minutul 88, Univ. Cluj marchează golul victoriei. A fost o centrare de pe stânga, Miranyan a reluat cu capul din centrul careului și a marcat pentru 1-2.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.











































ULTIMA ORA