14.5 C
Botoșani
luni, 28 octombrie 2024

Valeriu Iftime a depus jurământul și este noul președinte al CJ Botoșani FOTO&VIDEO

Valeriu Iftime este începând de astăzi noul președinte al Consiliului Județean Botoșani. Omul de afaceri a depus jurământul și a transmis un prim mesaj din funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Din cei 33 de consilieri județeni, doar 28 au mandatele validate iar la ședința de astăzi au fost prezenți 27, care au depus jurământul. A lipsit Lucian Trufin, cel care a pierdut alegerile pentru funcția de președinte CJ, în fața lui Valeriu Iftime.

După ce au depus jurământul cei 27 de consilieri județeni, a urmat Valeriu Iftime, care a transmis și un mesaj celor prezenți în sală. Acesta le-a cerut consilierilor județeni de la PSD și AUR să îl sprijine și a precizat că vrea o colaborare cu toată lumea pentru a realiza ceea ce și-a propus pentru județul Botoșani.

A urmat discursul Doinei Federovici, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani. Un discurs lung, în care a vorbit despre proiectele implementate și despre cele lăsate moștenire, care a stârnit reacția liberalilor din sală. Nu au lipsit nici atacurile la noul președinte, semn că pe plan județean, lupta politică în PNL și PSD va continua în următorii patru ani.

Chiar dacă între liderii PNL și PSD Botoșani continuă răfuiala politică, cele două partide vor colabora în Consiliul Județean. Cele două funcții de vicepreședinte CJ vor fi ocupate de Constantin Bursuc (PNL) și Dorin Birta (PSD).

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA