17.7 C
Botoșani
duminică, 27 octombrie 2024

Primarul Cosmin Andrei a depus jurământul: „Multumesc botoșănenilor pentru încredere”

Astăzi, primarul Municipiului Botoșani a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat, reafirmând angajamentul său față de comunitate și de dezvoltarea orașului reședință de județ.

„Dragi botoșăneni, cu recunoștință și simț de răspundere, încep acest nou mandat alături de voi. Votul vostru din 9 iunie, exprimat într-un număr impresionant, îmi reconfirmă că munca depusă până acum este apreciată și că împărtășim același obiectiv comun: să construim un Botoșani modern și prosper, un oraș în care să ne simțim cu toții acasă”, a precizat Cosmin Andrei.

În primul mandat, administrația locală a realizat investiții semnificative în educație, infrastructură, sănătate și alte proiecte menite să aducă schimbări pozitive și de durată. În acest nou mandat, Primarul și echipa sa promit să continue munca asiduă, accelerând ritmul dezvoltării și aducând noi proiecte pentru a îmbunătăți viața tuturor locuitorilor.

„În Botoșani, continuăm dezvoltarea, iar noi proiecte vor fi implementate, toate cu scopul de a răspunde nevoilor cetățenilor.

Mulțumesc botoșănenilor pentru încrederea acordată și îi asigur că voi lucra neîncetat în interesul comunității, cu dedicare și responsabilitate”, a declarat primarul Cosmin Ionuț Andrei.

Acest nou mandat reprezintă un angajament continuu pentru un viitor mai bun, în care municipiul Botoșani va continua să se dezvolte.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA