17.8 C
Botoșani
duminică, 27 octombrie 2024

Lupta Partidului Aur împotriva consecințelor acțiunilor oamenilor politici din Romania

Cătălin Silegeanu, prim vicepreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Botoșani, a transmis un mesaj clar și sincer cetățenilor din județ, în contextul informațiilor recente apărute despre Partidul AUR în spațiul public. Silegeanu a dorit să aducă câteva clarificări importante, subliniind impactul acestor informații asupra candidaților și persoanelor publice din partid.

„Am fost și sunt un om foarte echilibrat, corect și implicat în viața socială a Botoșaniului și a botoșănenilor”, a declarat Cătălin Silegeanu. Decizia sa de a candida la Senatul României este motivată de dorința de a transforma județul Botoșani, care se confruntă cu sărăcie și lipsa de investiții, într-un loc prosper, unde tinerii să se întoarcă și economia să înflorească.

Silegeanu a subliniat că subdezvoltarea județului este rezultatul promisiunilor deșarte ale partidelor politice din trecut, care au câștigat mandate bazându-se pe emoțiile cetățenilor. În calitate de om de afaceri, el caută mereu cele mai inovative și moderne metode pentru a dezvolta afacerea, respectând legislația României, chiar dacă aceasta este adesea ambiguă și contradictorie.

„Îmi doresc ca legile României să fie făcute pentru a susține o dezvoltare normală, fără efecte negative”, a afirmat Silegeanu, accentuând importanța respectării tradițiilor și culturii românești și protejarea istoriei noastre.

El a criticat atitudinea autorităților, care ar trebui să fie un exemplu de corectitudine și să colaboreze cu cetățenii pentru a promova libertatea, democrația și progresul. De asemenea, a evidențiat gestionarea inadecvată a economiei și resurselor de către politicieni care nu au reușit să schimbe destinul României în bine.

„Acest lucru trebuie să se oprească”, a declarat Silegeanu, subliniind angajamentul AUR, alături de președintele George Simion, de a aduce schimbarea necesară pentru România. „Suntem uniți, devotați și credincioși doar steagului României.”

Cătălin Silegeanu încurajează cetățenii să vină la sediul de campanie AUR din strada Ion Pilat nr.9 pentru a discuta despre dorințele și nemulțumirile lor. „Sunt deschis la negocieri și discuții, însă principiile mele nu sunt negociabile. Valoarea unui om este dată de respectarea cuvântului dat!”

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA