10.5 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de AJOFM Botoșani în luna octombrie

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții din acest an, în data de 11 octombrie 2024, începând cu ora 10.00 în incinta Sălii Polivalente „Elisabeta Lipa”din Municipiul Botoșani.

Astfel, agenții economici, vor avea posibilitatea de a realiza o interacțiune directă cu absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă și de a selecta persoanele care corespund cerințelor angajatorilor.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru tineri, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin
întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt. Participarea la eveniment este gratuită pentru toţi cei interesaţi, angajatori și tineri absolvenți aflați în căutarea unui loc de muncă.

Agenții economici interesați să participe la bursă sunt asteptați să  contacteze din timp AJOFM Botoșani iar ofertele cu locuri de muncă vor fi transmise la adresa de e-mail: ajofm.bt@anofm.gov.ro, în care să specifice opţiunea participării pentru a rezerva standuri destinate recrutării, numărul de locuri de muncă de care dispun cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

Relații suplimentare la telefon 0231536791/0231536792/0231531160 – interior 119.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA