12.7 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024

PSD Botoșani a demarat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Marcel Ciolacu la funcția de președinte al României FOTO

PSD Botoșani a demarat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Marcel Ciolacu, președintele partidului, la funcția de președinte al României, acțiunea fiind de altfel una la nivel național.

La acest eveniment au participat liderii formațiunii de pe plan local, președintele partidului și al Consiliulul Județean, Doina Federovici, primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, primarii de la Dorohoi și Săveni, senatorul Lucian Trufin, subprefectul Paula Berențan dar și membrii ai PSD. ” Astăzi am demarat acțiunea de strângere de semnături pentru susțienrea domnului Marcel Ciolacu lla candidatura pentru funcția de președinte al României. Este o acțiune care se realizează simultan la această oră în întreaga Românie. Avem amplasate mai multe corturi pe raza municipiului Botoșani, dar și în județ. Este un moment important pentru noi pentru că intrăm în perioada de precampanie și ulterior campanie electorală.” a spus Doine Federovici.

În continuare, președintele PSD Botoșani, a motivat de ce partidul pe care îl conduce îl susține pe Marcel Ciolacu în acest demers. „ Din toate discuțiile pe care le-am avut eu, colegii mei, nu doar din municipiul Botoșani cât și din întreg județul, din discuțiile pe care le-am avut cu botoșănenii, beneficiem de susținerea lor pentru mai multe motive. Sunt botoșăneni care ne spun că premierul Marcel Ciolacu a făcut lucruri extrem de bune din funcția de premier în sensul în care a susținut toate proiectele de dezvoltare nu doar ale județului Botoșani ci și din întreaga țară. Dacă ar fi să mă raportez la proiectele care visează Moldova și județul Botoșani, pot să vă dau câteva exemple foarte clare. Proiectul autostrăzii Unirii a început, proiectul A7 este în plină desfășurare, la Iași a început construcția spitalului regional.  Marcel Ciolacu este omul care candidează la președinția României lși vrea unitate pentru toată lumea.” a încheiat Doina Federovici.

HH

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA