9 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024
Array

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Botoșani:” Am trecut peste ce a fost la Cluj. Vrem să luăm cele trei puncte cu Petrolul”

Liviu Ciobotariu,antrenorul FC Botoșani, spune că echipa pe care o antrenează este pregătită să ia cele trei puncte din disputa cu Petrolul Ploiești. Prezent într-o conferință de presă premergătoare jocului cu prahovenii, tehnicianul mizează pe moraul bun al echipei după calificarea în grupele Cupei României.

Este un joc extrem de important pentru noi, întâlnim un adversar foarte incomod, o echipă care în ultimele cinci partide au primit doar un singur gol. Asta arată forța lor de grup și organizarea lor defensivă. Sunt neînvinși în ultimele cinci partide este clar că jocul va fi dificil pentru noi. De partea noastră, am avut o săptămână încărcată cu două deplasări, una la Cluj și una la Alexandria. Aștept o reacție pozitivă a jucătorilor mei pentru că jocul de duminică este extrem de important pentru noi, jucând acasă în fața suporterilor noștri care au așteptări mari de la noi. Am trecut peste ce a fost la Cluj, la meciul cu CFR. Echipa are un moral bun, a contat foate mult meciul de cupă. Vrem să facem un joc bun, un joc solid și să luăm cele trei puncte cu Petrolul.„a spus Liviu Ciubotariu. Potrivit acestuia în această săptămână au fost ceva probleme de lot, Florescu, Miron, Fulop și Țigănașu accidentându-se în partida cu CFR Cluj, dar aceștia vor fi apți pentru partida de astăzi.

FC Botoșani și Petrolul Ploiești se întâlnesc astăzi de la ora 16.30, într-un meci contând pentru etapa cu numărul opt din Superliga.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA