7.8 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024
Array

Șase juniori ai FC Botoșani U13 au fost convocați la o acțiune a lotului național al României

Sase componenți ai echipei de juniori Under 13 a FC Botoșani, coordonată de Augustin Ivașcă și Ciprian Avăcăriței, au fost convocați la o acțiune a lotului național al  României.

Andrei Dubină, Denis Sasu, Alex Vasilică, Eduard Retegan,Theodore Iamandei și Darian Ursulică, se vor prezenta la acțiunea de la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, în perioada 11.09-2024-14.09.2024, la „Tabăra de Testare a Aptitudinilor Fizice și Tehnice”, organizată de Federația Română de Fotbal (FRF).

Cei șase jucători sunt crescuți și formați de Augustin Ivașcă, fondatorul AFC Junior Botoșani, un club de succes în fotbalul juvenil românesc, care din această vară a încheiat un parteneriat pentru grupele U13 și U14 cu FC Botoșani.
„𝐅𝐚𝐩𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐚̆ 𝐬̦𝐚𝐬𝐞 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢, 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐬𝐜𝐮𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐞, 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐜𝐡𝐞𝐦𝐚𝐭̦𝐢 𝐥𝐚 𝐥𝐨𝐭, 𝐢̂𝐧𝐬𝐞𝐚𝐦𝐧𝐚̆ 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐥𝐮𝐛𝐮𝐥 𝐅𝐂 𝐁𝐨𝐭𝐨𝐬̦𝐚𝐧𝐢. 𝐒𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐦𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 𝐜𝐚 𝐭𝐨𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐚𝐧𝐠𝐫𝐞𝐧𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞. 𝐄𝐮 𝐦𝐢𝐳𝐞𝐳 𝐩𝐞 𝐭𝐨𝐭̦𝐢, 𝐢̂𝐧𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐩𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐞𝐢. 𝐂𝐫𝐞𝐝 𝐜𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚, 𝐅𝐂 𝐁𝐨𝐭𝐨𝐬̦𝐚𝐧𝐢 𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐥𝐮𝐛 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐚𝐬𝐞 𝐣𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭̦𝐢 𝐥𝐚 𝐥𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐔𝐧𝐝𝐞𝐫 𝟏𝟑 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞. 𝐕𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐛𝐨𝐭𝐨𝐬̦𝐚̆𝐧𝐞𝐚𝐧 𝐬𝐮𝐧𝐚̆ 𝐛𝐢𝐧𝐞”, a declarat Augustin Ivașcă.

Colaborarea dintre FC Botoșani și AFC Junior Botoșani a fost făcută pentru a promova și dezvolta fotbalul juvenil la nivelul județului Botoșani în încercarea de a crea o punte solidă între nivelul de performanță al juniorilor și cel al echipei care reprezintă cu cinste județul nostru în primul eșalon fotbalistic al țării de mai bine de un deceniu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA