10 C
Botoșani
marți, 29 octombrie 2024

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Botoșani: „Vom trata cu mare seriozitate Cupa României. Îți oferă posibilitatea să joci într-o cupă europeană importantă”

Imediat după tragerea la sorți pentru play offul Cupei României, Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Botoșani, a avut o primă reacție. Într-un scurt interviu postat pe pagina de socializare a clublui, tehnicianul botoșănenilor spune că elevii săi sunt pregătiți pentru această competiție pe care o vor trata foarte serios.

 

Acesta a punctat faptul că prin Cupa României se poate ajunge foarte ușor în cupele europene. „În primul rând ca și deplasare este incomod pentru noi pentru că o să jucăm la Cluj, apoi la mijlocul săptămânii vom merge la Alexandria, după care va trebui să ne întoarcem să jucăm la trei zile, sau la patru zile cu Petrolul. Ca și adversar, este o echipă de liga a3-a, trebuie să luăm în serios această competiție pentru că este importantă pentru noi, ați văzut exemplul Corvinul Hunedoara care au ajuns să joace în Europa League. Această competiție îți oferă posibilitatea să joci într-o cupă europeană importantă, așa că vom trata cu mare seriozitate Cupa României. Vom merge pregătiți acolo, singurul impediment al nostru ar fi această deplasare lungă.” a spus Liviu Ciubotariu.

FC Botoșani va evolua în play offul Cupei României în deplasare împotriva echipei de liga a3-a, CSM Alexandria. Câștigătoarea acestui meci se va califica în grupele competiției.

Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României vor avea loc în ziua de 28 august cu începere de la ora 17:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.











































ULTIMA ORA