10.6 C
Botoșani
duminică, 27 octombrie 2024

Hermannstadt – FC Botoșani 2-1. Gafe marca Pap și Sadiku

FC Botoșani a pierdut trei puncte la Sibiu din cauza gafelor făcute de portarul Pap și fundașul Sadiku. Roș-alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 45+3 dar au primit două goluri pe finalul partidei.

Liviu Ciobotariu a început prudent jocul de la Sibiu, la fel cum a făcut și în urmă cu două săptămâni, la Constanța, iar gazdele nu s-au apropiat de poartă până în minutul 28 când Balaure a fost aproape de a deschide scorul. Partida devine mai spectaculoasă pe finalul primei reprize, Florescu și Chițu, nu reușesc să marcheze dar o face Șeroni în minutul 90+3.

Repriza secundă începe cu Hermannstadt în atac, sibienii marcheză în minutul 47 dar golul lui Bejan este anulat pentru ofsaid. Sibienii rămân în ofensivă dar nu au mari ocazii până în minutul 80 când Ianis Stoica a executat o lovitură liberă din marginea careului, Pap a gafat din nou iar scorul a devenit 1-1. În minutul 90, Sadiku comite un henț în careu iar două minute mai târziu Neguț marchează pentru 2-1 și stabilește scorul final.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA