10.7 C
Botoșani
duminică, 27 octombrie 2024

ALEGERI ÎN PSD BOTOȘANI. Lucian Trufin știe de ce a pierdut în fața lui Iftime: “Trebuie să recunoaștem că i-am dat și noi muniție” / VIDEO

Lucian Trufin, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, și-a făcut o analiză și a explicat de ce a pierdut în fața lui Valeriu Iftime.

“Județul Botoșani a cunoscut o perioadă de creștere iar organizația (PSD) a câștigat până pe 9 iunie, cam tot ce se putea câștiga. Trebuie să ne adaptăm așteptărilor și semnalelor care vin din partea cetățenilor. Trebuie să de adaptăm metodele și să învățăm din greșeli. Pe 9 iunie am pierdut Consiliul Județean Botoșani din mai multe motive. Am preferat tăcerea și indulgența în momentul în care cineva încerca să ne predea lecții de administrație publică și politică, fără să fi făcut vreodată administrație publică și politică. A fost o onoare pentru mine să fiu candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean. Am concurat cu un om care a pus la bătaie tot arsenalul de care dispunea. Trebuie să recunoaștem că i-am dat și noi muniție, să nu uităm de sloganul lor: mândru că sunt moldovean. Ceea ce i-a dat putere în această confruntare a fost tăcerea noastră. Ne-am bazat pe experiența în administrația publică dar ne-am bazat și pe numărul mare de primari. Am adunat anul acesta mai multe voturi decât în 2020, am câștigat municipiul de reședință cu un rezultat spectaculos. O altă carență pe care personal am avut-o, rezultă din activitatea parlamentară pe care dedicat-o integral agriculturii, domeniu care nu reprezintă un interes în mediul urban”, a spus Lucian Trufin.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA