17.8 C
Botoșani
duminică, 27 octombrie 2024

ALEGERI ÎN PSD BOTOȘANI. Verginel Gireadă: “Eu am niște polițe de plătit” / VIDEO

Verginel Gireadă a fost ales vicepreședinte al Organizației Județene PSD Botoșani și a anunțat că obiectivul pentru alegerile parlamentare din decembrie este obținerea a trei mandate la Camera Deputaților și două la Senat.

Plecat din PNL după venirea lui Valeriu Iftime la conducerea acestui partid, Gireadă a recunoscut că are niște polițe de plătit și că vrea un rezultat foarte bun atât alegerile parlamentare cât și cele prezidențiale.

“Am trăit să o văd și pe asta. Sunt astăzi la Partidul Social Democrat. Am 25 de ani de politică și nu am pierdut niciodată, nicio bătălie. Am venit cu drag în această echipă pentru că am văzut o putere, puterea celor care când conduc, conduc. Își ajută semenii. Primarii nu au fost lăsați la voia întâmplării. Toate primăriile au primit fonduri, au fost îndrumați să poată obține aceste fonduri. Eu văzic că voi performa în această echipă, pentru Partidul Social Democrat. Eu am niște polițe de plătit. Chiar dacă s-a pierdut o bătălie, nu este pierdut războiul. Eu din 2012 tot îl bat (n.r. pe Valeriu Iftime). Important este să-l batem și în această iarnă. Îmi doresc ca în decembrie să luăm cel puțin trei deputați și să ne batem pentru al doilea senator. Se poate. Avem 57 de primari. Dacă fiecare primar se motivează și își dorește, să știți că se întâmplă”, a declarat Verginel Gireadă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA