7.6 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024

Botoșănenii ar putea beneficia de o nouă rută de maxi-taxi

Botoșănenii ar putea beneficia de o nouă rută de maxi taxi, după ce Andrei Amos, consilier local din partea PNL a susținut o interpelare în acest sens în cadrul ședinței Consiliului Local desfățurată miercuri.

Acesta și-a motivat cererea spunând că sunt foarte mulți botoșăneni care nu reușesc să ajungă în oraș decât cu alte mijloace de transport, mult mai scumpe. „Am o rugăminte, în primul rând în atenția compratimentului transporturi din cadrul regiei utlitare de a analiza posibilitatea înființării unei rute de maxi taxi pe traseul Etenității – Drumul Tătarilor, deoarece există mulți cetățeni în vârstă care locuiesc pe aceste străzi și nu au cum ajunge în oraș. Nu își permit să cheltuiască zilnic bani pe taxi și nu au posibilitatea să-și facă cumpărăturile. De asemenea și cetățenii care locuiesc pe străzile Cireșoaia, Sălciilor și Gheorghe Hasnaș. Cred că nu este o problemă atât de mare pentru firma care se ocupă cu transportul cetățenilor.” a spus Andrei Amos.

Acesta a primit răspuns de la primarul Cosmin Andrei care i-a cerut lui Bogdan Bețenchi, șeful Serviciului Edilitare, să analizeze propunerea. „Îi rog pe colegii de la compartimentul Transporturi, îl văd aici pe domnul director Bețenchi, să analizeze ceea ce a transmis domnul consilier Andrei Amos cu prelungirea traseului pe drumul Tătarilor”, a spus edilul.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA