4.4 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

LPF a modificat orele de disputare ale partidelor din runda a doua a Superligii. Vezi la ce oră joacă FC Botoșani

Liga Profesionistă de Fotbal și deținătorul drepturilor tv au modificat orele de disputare ale partidelor contând pentru etapa a doua a Campionatului Național SuperLiga României.

La baza acestei decizii comune au stat prognozele meteo, care indică temperaturi ridicate la finalul acestei săptămâni.

Iată programul complet al etapei a doua:

Vineri, 19 iulie

Ora 19.00 Politehnica Iași – FC Botoșani

Ora 22.00 Unirea Slobozia – FCSB

Sâmbătă, 20 iulie

Ora 19.00 Universitatea Craiova – UTA Arad

Ora 22.00 FC Rapid 1923 – CFR 1907 Cluj

Duminică, 21 iulie

Ora 19.00 Universitatea Cluj – FC Hermannstadt

Ora 22.00 Dinamo București – Petrolul Ploiești

Luni, 22 iulie

Ora 19.00 Gloria Buzău – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 22.00 Oțelul Galați – Farul Constanța

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN) a trimis adresă oficială încă dinaintea începerii campionatului

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori (AFAN)  din România, sindicat ce reprezintă drepturile fotbaliștilor, a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal să modifice orele de disputare ale meciurilor din prima etapă a Superligii.

Asta în condițiile în care toată România s-a aflat începând de sâmbătă sub incidența a două coduri de caniculă, respectiv galben și roșu. Temperaturile au ajus în jurul valorilor de 40-42 de grade, iar siguranța jucătorilor dar și a suporterilor a fost pusă în pericol. „Am trimis deja adresă la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) să-și modifice orele de disputare, să se ducă un pic mai târziu, pentru că există riscuri mari, mai ales cele jucate la ora 17.00, sunt foarte expuși jucătorii. Așteptăm, în cazul în care etapa asta nu o să se întâmple nimic, pentru etapa următoare o să ieșim cu un comunicat de presă și o să facem presiune, să luăm semnături de la toate cluburile de liga 1. Pentru toată lumea este greu, nu doar pentru jucători din păcate. Cel mai devreme se joacă sâmbătă la 17:00 (nr. Sepsi – Poli Iași). Este chiar devreme, noi ne-am dori undeva la 19:00, 19:30 și cu 21:30 al doilea meci al zilei. Sau să le pună cum au făcut în play off, play out când a fost nevoie la aceeași oră, 21:30, pot transmite pe două posturi. Am vorbit și cu jucătorii de la echipele de liga 1 și am făcut adresă. Nu știu dacă se va schimba ceva etapa aceasta fiindcă este prea din scurt dar să sperăm că următoarele etape se va ține cont.” a spus președintele AFAN, Emilian Hulubei, vinerea trecută.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA