13.8 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

FC Botoșani printre favoritele caselor de pariuri la retrogradare

FC Botoșani se află și în acest an printre favoritele caselor de pariuri la retrogradarea în eșalonul secund. Asta după ce în sezonul recent încheiat, botoșănenii au scăpat de liga a doua după disputarea unui baraj cu CS Mioveni, câștigat cu 2-0 la general. 

Lipsa transferurilor din această vară a dus la acestă situație iar bookmakerii caselor de pariuri o dau pe FC Botoșani cu șanse reale de a retrograda în noul sezon, cota oferită fiind 2.75. De altfel, șanse mai mari de a lua drumul eșalonului secund o au doar nou promovatele Unirea Slobozia, cotă 1,65 și Gloria Buzău, cotă 1.55. Lângă FC Botoșani se mai află Dinamo București, „câinii roșii” având cotă 3.00 să retrogradeze în liga a doua. De partea cealaltă, în lupta pentru titlul de campioană, FCSB este favorita caselor de pariuri, fiind urmată de CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Gruparea antrenată de Bogdan Andone debutează în noul sezon, luni, 15 iulie, pe teren propriu atunci când o vor întâlni pe Oțelul Galați. Partida va începe la ora 18.30.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA