28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

Optimism la final de campanie. Liderii AUR Botoșani vor 10 primari, 7-8 consilieri județeni și 7 consilieri municipali / VIDEO

La finalul campaniei electorale, reprezentanții AUR Botoșani sunt optimiști că vor obține rezultate foarte bune la alegerile de duminică. Aceștia speră să câștige alegerile în zece comune și orașe din județul Botoșani și să obțină un număr mare de consilieri județeni și municipali.

“Mă gândesc la zece primari. Pentru un partid care are o istorie de doar cinci ani, cred că ar fi un rezultat bun. În Consiliul Județean, cred că vom avea șapte-opt consilieri”, a spus Eusebiu Cilibiu, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

“La municipiu, eu în continuare merg pe cifra șapte, șapte consilieri. Nu ne luăm după sondaje. O să vedem rezultatele de pe 10 iunie. Eu consider că va fi un rezultat excepțional pentru AUR. În ultimele săptămâni am fost tot timpul pe teren, am discutat cu oamenii. Sunt foarte mulți oameni care s-au săturat dar ei trebuie să înțeleagă că votul lor este cel mai important și doar prin votul lor pot să aducă o schimbare”, a declarat Cătălin Silegeanu, candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

Pentru că se vor lupta cu două partide mari și bine organizate, liderii AUR spun că s-au pregătit pentru noaptea de duminică spre luni când vor fi numărate voturile.

“Noi ne-am organizat pe municipiu, consilierilor le-am dat între 7 și 15 secții de votare, de care să răspundă. Noi o să fim de la 7.00 și până dimineața la 5.00, când se termină…”, a spus Cătălin Silegeanu.

“Avem oameni în toate secțiile de votare, noi cei din conducere, vom distribui oamenii astfel încât să fim peste tot. Să încercăm să eliminăm acele întâmplări care se produc în noaptea alegerilor. Vom fi pregătiți pentru orice”, a completat Eusebiu Cilibiu.

Vicențiu Grădinaru, deputat AUR: “Să vină oamenii la vot pentru că altfel nu vom putea face schimbarea. Să voteze cu AUR sau cu oricine cred dumnealor dar nu cu PSD și PNL”

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA