28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

VIDEO / Comuna din județul Botoșani care are aproape toate drumurile asfaltate. Primar: “Mai rămân 3,5 kilometri neasfaltați pentru următorul mandat”

Multe comune din județul Botoșani încă au mari probleme cu apa, majoritatea drumurilor sunt pietruite iar la gaz și canalizare, oamenii nici nu îndrăznesc să viseze. În același timp, sunt și comune care au de ani buni apă și canalizare iar acum asfaltează majoritatea drumurilor.

Un exemplu este comuna Stăuceni care are în implementare un proiect de modernizare a 13 kilometri de drumuri sătești. Primul strat de asfalt a fost turnat încă din toamna anului trecut iar acum se lucrează la șanțuri și podețe.

“Drumurile comunale sunt moderizate prin diferite proiecte. Am început modernizarea drumurilor de interes local iar astăzi avem în derulare un proiect de peste trei milioane de euro. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis pe 7.06.2023, dată la care nici nu era în discuție ca alegerile locale să aibă loc în luna iunie. Toată lumea știa că alegerile vor fi în septembrie sau octombrie 2024. În campanie este la modă să arunci cu fel de fel. Suntem într-un grafic, la ora actuală se lucrează la șanțurile betonate după care urmează ridicarea căminelor. După ce se finalizează aceste lucrări, va fi turnat stratul de uzură. Cred că spre finalul anului”, a spus primarul Cozmin Epuraș care a mai precizat că comuna Stăuceni mai rămân 3,5 kilometri de drumuri pietruite.

“În satul Stăuceni vor fi modernizate încă două segmente de drumuri și alte două segmente în satul Tocileni. Mai rămân 3,5 kilometri neasfaltați pentru următorul mandat”, a mai spus primarul com. Stăuceni.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA