26.6 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Premii, spectacol maraton și scandal politic în a doua zi a Festivalului Floare Albastră de la Ipotești FOTO&VIDEO

După o seară de sâmbătă în care Fly Project și Nicole Cherry au concertat pe scena de la Ipotești, ediția a XV-a a Festivalului Floare Albastră a continuat astăzi cu o premiere și un spectacol maraton.

Potrivit tradiției, ziua a doua a festivalului debutează cu premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie iar anul acesta, organizatorii evenimentului au pregătit premii pentru nouă cupluri. Primarul Verginel Gireadă le-a oferit câte o diplomă și un buchet cu flori cuplurilor prezente și le-a transmis un mesaj de felicitare după care a început un spectacol maraton, deschis de Orchestra Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros.

Spectacolul a continuat până după ora 19.00 cu Constantin Enceanu, Alexandru Brădățan, Lupii lui Calancea & Surorile Oșoianu și Vlăduța Lupău.

Când oamenii se distrau mai bine, pe stadionul din Ipotești au început niște scene incredibile între reprezentanții PSD și PNL care s-au comportat precum galeriile de fotbal. Social democrații din comuna Mihai Eminescu nu le-au permis liberalilor să intre îmbrăcați cu tricouri pe care era scris mesajul “Mândru că sunt moldovean”. De aici a început o îmbrânceală generală, amenințări și înjurături. Doar intervenția jandarmilor a calmat spiritele.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA