27.6 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

BARAJ. CS Mioveni – FC Botoșani 0-1. Bogdan Andone a reușit MINUNEA

FC Botoșani va juca în Superligă și în următorul sezon. Bogdan Andone a reușit o mare performanță, ținând cont de situația în care era formația botoșăneană în iarna trecută, cu doar 12 puncte în 21 de etape.

După victoria cu 1-0 de pe Municipal, Bogdan Andone a făcut mai multe schimbări în primul 11, mizând pe Charles Petro, Celea, Fulop și Ofosu, jucători care au evoluat mai puțin în play-out

Deși argeșenii au pierdut meciul tur și aveau nevoie să marcheze cel puțin un gol, nu și-au arătat intențiile ofensive în debutul meciului de la Mioveni. Gazdele au preferat să cedeze posesia botoșănenilor, să se apere cât mai aproape de propria poartă și să joace pe contraatac. Prima șansă de gol a aparținut botoșănenilor, în minutul 20, când Florescu a șutat pe poartă, de la 25 de metri. David Gabriel este trimis în banda dreapta iar Florescu a trecut în zona centrală, pentru a aduce un plus în ofensivă. Aldair șutează de la aproape 30 de metri dar Flavius Croitoru respinge în corner iar după 45 de minute scorul era 0-0.

Constantin Schumacher a făcut la pauză prima schimbare dar jocul argeșenilor rămâne la fel de modest. În minutul 51, FC Botoșani are a doua șansă de a deschide scorul dar Victor Dican a trimis mingea în bară. Patru minute mai târziu, Bogdan Andone face primele două schimbări. Mitrov și Mailat i-au înlocuit pe David Gabriel și Ofosu. Golgheterul botoșănenilor din sezonul trecut are imediat o șansă de gol, după pasa lui Florescu, dar nu profită.

După 65 de minute în care au stat doar în apărare, jucătorii Mioveniului încep să iasă la joc și să încerce marcarea unui gol care ar trimite meciul în prelungiri. Cinci minute mai târziu, Sebi Mailat primește o pasă excelentă de la Florescu, scapă singur cu Croitoru și marchează pentru 0-1. Pe final, Bogdan Andone a făcut ultimele schimbări, trimițându-i pe teren pe Filip și Șeroni, jucători de profil defensiv.

Partida s-a încheiat cu victoria echipei antrenate de Bogdan Andone, care va juca în Superligă și în următorul sezon.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA