27.6 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

Cătălin Silegeanu, candidat AUR la Primăria Botoșani: „Locativa este acaparată de domnul Flutur iar Urban Serv este acaparată de Cosmin Andrei”

Cătălin Silegeanu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Botoșani, a lansat un atac asupra contracandidaților pentru funcția de primar, Cătălin Flutur și Cosmin Andrei.

Prezent într-o conferință de presă în această dimineață la sediul AUR, Cătălin Silegeanu a ținut să le aducă aminte botoșănenilor despre problemele pe care le are Cosmin Andrei cu legea.”Primarul în funcție, Cosmin Andrei, era foarte bucuros acum câteva zile că este trimis în judecată reușind la Tribunalul Botoșani să scape de controlul judiciar, însă spre ghinionul său acea sentință a fost desființată. Nu pot să nu aduc opiniei publice unele zvonuri prin care dumnealui ar fi recunoscut și ar fi semnat un acord de recunoaștere a vinovăției, dar procurorii au refuzat, ceea ce în continuare mă duce cu gândul la întrebarea ce o adresez botoșănenilor, ce se va întâmpla cu votul lor, al tuturor celor care și-au pus speranța în primarul Cosmin Andrei. Nu pot să nu remarc lipsa de reacție a președintelui PSD, Doina Federovici, care în continuare îl susține în această campanie.” a spus candidatul AUR la primărie.

De asemnea, Cătălin Silegeanu, precizează că cei doi contracandidați și-au împărțit politic posturile în unele insituții publice.” Vreau să aduc opiniei publice o asemănare dintre cei doi, candidatul Cătălin Flutur și Cosmin Andrei, cu privire la marile realizări. Să nu uităm că primăria are conturile blocate din cauza domnului Flutur cu problema Termica și pe care Cosmin Andrei nu a reușit să o rezolve. Și încă o asemnăare, împărțirea instituțiilor, știți foarte bine Locativa este acaparată de domnul Flutur iar Urban Serv este acaparată de Cosmin Andrei.” a încheiat candidatul AUR, care a mai adăugat că depolitizarea instituțiilor publice este unul din obiectivele sale dacă va ieși primar.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA