28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

Hermannstadt – FC Botoșani 1-1 / Două puncte pierdute în prelungiri

După victoria spectaculoasă de pe teren propriu, în fața formației FCU Craiova, echipa antrenată de Bogdan Andone s-a deplasat la Sibiu pentru meciul cu Hermanstadt, liderul play-out-ului, înaintea acestei etape.

Începutul meciului a fost echilibrat, cu o ușoară dominare a gazdelor dar fără ocazii. Prima șansă de gol a aparținut gazdelor, în minutul 20, când Ianis Stoica a centrat de pe stânga dar Balaure nu a reușit să reia pe poartă din careul mic. Două minute mai târziu, Enzo Lopez a scăpat pe contraatac dar fundașii sibieni l-au blocat în momentul șutului.

În minutul 24, Murgia are o intrare cu talpa la Enzo Lopez iar arbitrul Sebastian Colțescu îl elimină pe jucătorul formației gazdă. Imediat, FC Botoșani are o mare șansă de gol prin Dican dar goalkeeperul sibian are o intervenție spectaculoasă. Cu un om în minus, echipa lui Măldărășanu continuă să fie periculoasă, Ianis Stoica șutează pe poartă dar Ducan respinge. Mino Sota are o intrare periculoasă la Ducan dar Sebastian Colțescu consideră că o a doua eliminare în tabăra sibienilor are fi prea mult și îi arată doar cartonașul galben.

La pauză, Aldair și Florescu au rămas la vestiare iar în locul lor au intrat Mailat și Kaprof, semn că Bogdan Andone nu era muțumit cu un rezultat de egalitate.

În minutul 61, Mailat profită de greșeala lui Balaure, îl depășește pe Căbuz și marchează în poarta goală. Imediat după marcarea golului, botoșănenii au făcut pasul în spate și au permis sibienilor să aibă posesia și să se apropie de poarta lui Ducan.

În minutul 90+2 Neguț execută foarte bine o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri iar Hermannstadt egalează, pe fondul unui joc slab al botoșănenilor. Partida s-a încheiat la egalitate iar FC Botoșani ratează șansă de a deăși în clasament pe Poli Iași și Dinamo.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA