28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

UTA – FC Botoșani 1-0. Elevii lui Bogdan Andone se întorc fără nici un punct de la Arad

FC Botoșani a pierdut, 0-1 în deplasarea de la Arad cu UTA, iar lupta pentru evitarea retrogradării se anunță din ce în ce mai dificilă.

Meciul de la Arad a început în nota de dominare a formației gazdă care are două ocazii în două minute. Prima este a lui Omondi care șutează puțin pe lângă poartă din poziției favorabilă, iar în minutul 22, Michovschi execută o lovitură liberă de la amre distanță, fundașii centrali de la FC Botoșani ezită, iar balonul trece puțin pe lângă poarta lui Ducan. Botoșănenii nu se regăsesc, evoluează fără vlagă, iar în minutul 30 Bogdan Andone efectuează prima schimba, Mitrov luându-i locul lui David. Două minute mai târziu, Enzo Lopes putea marca unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului, dar foarfeca sa de la aproximativ 12 metri lovește bara arădenilor. Gazdele revin în atac, iar în minutul 37 deschis scorul. Corner de pe partea dreaptă, apărarea visătoare a botoșănenilor nu reușește să respingă mingea, iar Conte înscrie cu o lovitură de cap cu largul concurs al portarului Ducan. FC Botoșani a jucat modest, pierzând majoritatea duelurilor, de parcă nu elevii lui Andone sunt cei care se află într-o situație disperată.

FC Botoșani iese mai hotărâtă de la cabine și domină clar primul sfert de oră. În minutul 50 Mitrov are o șansă bună de a marca dar luftează din șase metri, iar la faza imediat următoare Enzo Lopez are o nouă ocazie uriașă, șut din patru metri direct direct în portarul arădenilor. Gazdele revin la cârma jocului dar fără a pune în pericol poarta lui Ducan, în timp ce botoșănenii încearcă să se apropie periculos de careul arădean. Sebastian Mailat este introdus în minutul 68 după mai bine de șapte luni de pauză dar nu reușește să schimbe soarta partidei. FC Botoșani pierde la limită la Arad iar lupta pentru evitarea retrogradării se anunță foarte dificilă în acest final de sezon.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA