28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

ANUNȚ. Decizie de încadrare emisă de APM pentru proiectul „Extinderea rețelei de distribuție a apei potabile în orașul Flămânzi, județul Botoșani”

ORAŞUL FLĂMȂNZI anunță publicul interesat asupra completării deciziei etapei de încadrare emise de APM Botoșani pentru proiectul ,,Extinderea rețelei de distribuție a apei potabile în orașul Flămânzi, județul Botoșani”, propus a fi realizat în intravilanul oraşului Flămȃnzi, județul Botoşani.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Botoșani din mun. Botoșani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44 și la sediul beneficiarului din jud. Botoșani, în zilele de luni-vineri, între orele 8-16, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.anpm.ro/web/apm-botosani.

Observațiile/contestațiile publicului se  primesc la sediul APM Botoșani din mun. Botoșani, b-dul Mihai Eminescu nr. 44, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității pentru protecția mediului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA