28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

Un director de bancă și o profesoară care a predat în Peru, pe lista AUR la Consiliul Local Botoșani

AUR continuă să atragă noi membri iar unii dintre ei vor fi pe lista pentru Consiliul Local Botoșani. Printre ei se nuără și Costel Ostafi, fost director de bancă, care va fi pe locul cinci, pe lista AUR pentru Consiliul Local Botoșani.

“Am acceptat cu bucurie invitația domnului Cătălin Silegeanu de a face parte din echipa de consilieri. Eu cred că se poate să avem o altă viziune asupra orașului nostru și asupra a ceea ce înseamnă politică. Toți trebuie să colabrăm pentru a aduce o schimbare a orașului”, a precizat Costel Ostafi.

De curând, în AUR Botoșani a intrat și Anamaria Catargiu, o botoșăneancă revenită acasă după mai mulți ani petrecuți în Peru și Spania.

“Sunt profesor de limbi străine. Sunt traducător autorizat. Am predat engleză în America de Sud, în Peru. Drumurile m-au dus și în Spania unde am făcut traduceri, am lucrat și pentru Consulatul României. Am decis să ne întoarcem în România, pentru că iubim România, iubim Botoșaniul. Este pentru noi un loc special. După o comunicare cu domnii Murariu și Silegeanu, am decis să intru în echipa dumnealor. Îmi place ideea de echipă și cred că fiecare dintre noi putem participa, cred în schimbare, îmi place ideea de libertate”, a spus Anamaria Catargiu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA