28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

Eșecul cu FC Botoșani i-a fost fatal lui Leo Grozavu. Tehnicianul a încetat colaborarea cu Poli Iași

Leo Grozavu a fost demis în această seară de la Poli Iașl, imediat după înfrângerea cu FC Botoșani, scor 1-2.

Parcursul slab al ieșenilor dar și frica de retrogradare i-a determinat pe conducătorii echipei să facă o schimbare pe banca tehnică.” În această seară, conducătorii clubului nostru și antrenorul Leo Grozavu au hotărât, de comun acord, după o ședință, încheierea mandatului tehnicianului la cârma echipei noastre după 17 luni și 16 zile de la începutul activității de antrenor principal în Copou, 14 octombrie 2022.Îi mulțumim lui Leo pentru momentele de neuitat trăite cu el la conducerea tehnică – promovarea în Superligă, succesele din acest sezon, promovarea și dezvoltarea tinerilor jucători încununată cu selecții la loturile naționale.
Pentru acestea și multe altele îți suntem recunoscători, Leo Grozavu! Îți dorim multe realizări pe toate planurile! se arată într-un comunicat oficial al clubului.

Leo Grozavu după înfrângerea de astăzi: „FC Botoșani și-a dorit mai mult victoria”

Vizibil dezamăgit după înfrânerea din derby-ul Moldovei, tehnicianul crede că botoșănenii au fost mai motivați. „Nu înțeleg ce se întâmplă. Sunt momente în care ne pierdem busola, reperele, iar adversarul a venit peste noi. Botoșaniul și-a dorit mai mult decât noi. Astăzi am devenit o candidată clară la retrogradare. Trebuie să ne revenim. Trebuie să fii foarte atent, la orice fază, Se joacă puțin fotbal. Botoșaniul în această primăvară a arătat că poate pune probleme oricărui adversar pe teren propriu.” a spus leo Grozavu, la flash interviurile de după meci.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA