28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

FC Botoșani – Poli Iași 2-1. B. Andone: „Mulțumesc suporterilor pentru că au susținut echipa. S-a simțit enorm de mult sprijinul lor”

Victoria din această după amiază în fața formației Poli Iași a reaprins speranța în tabăra echipei FC Botoșani care are din nou șanse reale de a prinde un loc de baraj și chiar de a se salva de la retrogradare, în funcție de jocul rezultatelor.

“În prima repriză, chiar dacă am fost sub rezultat, au făcut o repriză bună, ca atitudine, ca implicare, situații de joc. La singura șansă a adversarilor, am primit gol. Merită felicitați pentru caracterul de care au dat dovadă, pentru putearea de luptă, pentru încrederea de care au dat dovadă în repriza a doua. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au venit în număr mare și au susținut echipa. S-a simțit enorm de mult sprijinul lor. Indiferent de scorul de pe tabelă, ei au fost alături de noi și au împins echipa de la spate. Îi rog din suflet să rămână alături de echipă și să fie la fiecare meci în număr cât mai mare”, a declarat Bogdan Andone care la finalul partidei a rămas minute bune în ghenunchi, pe gazon.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA