28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

Partidul Forța Dreptei și-a ales noua conducere a organizației din județul Botoșani / FOTO

În această dimineață, membrii Partidului Forța Dreptei s-au adunat la Casa Sindicatelor Botoșani pentru a alege noua conducere a organizației județene. La evenimentul politic a participat Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, în prezent deputat în Parlamentul României.

Pentru funcția de președinte al Organizației Județene Forța Dreptei Botoșani și-a depus candidatura doar Viorel Iliuță, cel care a condus până acum, ca interimar, organizația.

“Suntem un partid tânăr, care s-a născut acum șapte luni. Dacă la început am avut un debut ezitant, în momentul de față suntem mândri că numărul membrilor crește spectaculos. Am reușit să facem organizații în Botoșani, Dorohoi și încă în șapte comune. Mai avem în curs de constituire organizații în alte cinci comune. Dacă echipa va rămâne la fel de motivată și de activă, sunt convins că la finalul anului vom avea organizații în 50% din localitățile din județ. Avem puțini oameni care au mai făcut politică. Sunt în general oameni care au plecat din PNL, nemulțumiți de ce se întâmplă acolo. Mai avem câțiva oameni care vin din alte partide, exclus PSD sau AUR. Vrem să construim un partid care să aibă alte valori, un partid care vrea să creadă în niște valori morale și vrea să le și respecte. Noi vrem să fim o alternativă serioasă la ceea ce înseamnă acum PNL și PSD, vrem să fim o alternativă credibilă. Suntem într-o alianță, comasarea alegerilor ne-a dat un pic peste cap. În septembrie altfel ar fi stat lucrurile. Ne-am mobilizat și încercăm să facem o figură frumoasă, încercăm să avem cele mai bune echipe de candidați la alegerile locale, strângem semnături în primul rând pentru alegerile europarlamentare și în paralel strângem semnături pentru alegerile locale”, a spus Viorel Iliuță, noul președinte al Partidului Forța Dreptei Botoșani.

Trei foști primari PNL au trecut la Forța Dreptei

De curând, trei foști primari PNL au intrat în Partidul Forța Dreptei. Este vorba de Sebastian Merticaru de la Știubieni, Ioan Cârnu de la Avrămeni și Viorel Relinschi de la Santa Mare. Reprezentanții Partidului Forța Dreptei spun că sunt mai mulți liberali care și-au manifestat dorința de a veni în această formațiune politică și că vor fi câteva surprize în zilele viitoare.

……………………….

Presedinte: Iliuță Viorel

Vicepresedinti: Maricel Maxim, Grădinaru Gabriel, Bălteanu Adrian, Apostol Daniel

Membri: Acatrinei Romeo, Antal Csaba, Cârnu Cosmin Ionut, Gheorghiță Gianina, Murariu Liliana, Octav Paul, Răducanu Laurentiu, Vrabie George

Trezorerier: Miron Geanina

Secretar general: Eduardt Cozminschi

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA