12.7 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024

Contract semnat pentru modernizarea străzilor din Darabani. Alin Gîrbaci: “Urmează să emit ordinul de începere a lucrărilor”

Primarul orașului Darabani a fost astăzi la Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației unde a semnat un contract în valoare de patru milioane de euro, pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

Este vorba de un proiect finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny care vizează modernizarea a aproximativ 18 kilometri. Autoritățile locale din Darabani au finalizat deja licitația iar primarul Alin Gîrbaci spune că în câteva zile va emite ordinul de începere a lucrărilor.

“Noi am făcut o licitație cu clauză suspensivă, pentru a câștiga timp. Urmează să emit ordinul de începere a lucrărilor iar în momentul în care vremea va permite, constructorul va fi în șantier. Într-o primă etapă vor fi modernizate străzile care au apă și canalizare, plus cele care nu sunt prinse în proiectul de canalizare. Eu sper ca în acest an să finalizăm lucrările pe programul Anghel Saligny și obținem o nouă finanțare pentru a continua modernizare infrastructurii rutiere”, a precizat Alin Gîrbaci, primarul orașului Darabani.

În urmă cu câteva zile, Primăria Darabani a mai obținut o finanțare în valoare de 5,5 milioane de euro pentru sistemul de canalizare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA