28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

Hermannstadt – FC Botoșani 2-0. În excursie la Sibiu

După victoria în fața CFR-ului, jucătorii echipei FC Botoșani au fost în excursie la Sibiu, crezând că prezența este suficientă pentru a obține cele trei puncte. Fără golgheterul Eduard Florescu, roș-al-albaștrii nu au contat în atac și ne-au readus aminte de jocul haotic din vara și toamna anului trecut când marcau rar și primeau foarte ușor goluri.

Diferența din clasament între Hermannstadt și FC Botoșani s-a văzut încă din startul meciului, sibienii fiind cei cu inițiativa. În minutul 10, Silviu Balaure a profitat de greșeala lui Țigănașu și lipsa de reacție a lui Miron, a șutat pe poartă și l-a învins pe Ducan.

După primirea golului, FC Botoșani a încearcat să iasă la joc dar sibienii au fost bine organizați și au ținut mingea departe de poarta lui Căbuz. Mino Sota a fost aproape de a majora avantajul gazdelor dar mingea șutată din marginea careului a trecut puțin pe lângă poarta lui Ducan. Argentianul Juan Kaprof s-a accidentat și a fost înlocuit cu Lorand Fulop, în minutul 31. Pe finalul primei reprize, Balaure execută o lovitură liberă, Fonseca deviază dar mingea trece pe lângă poarta botoșanenilor.

La pauză, Ilicic a rămas la vestiare iar în locul lui a intrat Friday Adams. Botoșănenii încep mai bine repriza secundă dar în minutul 49, la prima acțiune ofensivă, Hermannstadt marchează din nou. Paraschiv a șutat din marginea careului, Ducan a respins până la Balaure care a mărit avantajul sibienilor. În minutul 65, Sadiku are prima șansă de gol a botoșănenilor dar Căbuz prinde fără emoții. Patru minute mai târziu, sibienii au trei șanse de gol în aceeași fază dar nu reușesc să marcheze. Pe final, sibienii nu au mai forțat în timp ce botoșănenii erau resemnați.

Pentru FC Botoșani urmează meciul de pe teren propriu cu Poli Iași, meci programat vineri, de la ora 17.00.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA