28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

FC Botoșani – CFR Cluj 1-0 / VICTORIE MARE / GALERIE FOTO

FC Botoșani a debutat pe teren propriu în 2024, împotriva formației CFR Cluj. După 21 de etape, CFR Cluj era pe locul doi în clasament, cu 36 de puncte, în timp ce FC Botoșani era pe 16 cu doar 12 puncte.

Prima repriză a fost una echilibrată, fără mari ocazii la cele două porți. Elevii lui Bogdan Andone au început mai bine partida dar după zece minute, clujenii au echilibrat jocul. Prima șansă de gol a aparținut gazdelor dar Țigănașu a șutat puțin peste poartă de la aproximativ 20 de metri. Pe finalul primei reprize, FC Botoșani putea profita de greșelile din apărarea CFR-ului dar tabela a rămas nemodificată.

La pauză, Ilicic a rămas la vestiare iar în atacul echipei FC Botoșani a intrat Fulop. CFR începe mai bine partea secundă dar prima mare ocazie aparține botoșănenilor, în minutul 53, după o combinație între Kaprof și Fulop.

În minutul 64, FC Botoșani deschide scorul prin Eduard Florescu. Romario Benzar a centrat pe jos iar Florescu, scăpat din marcaj de Manea, a marcat la colțul scurt. Filip este împins în careu de Kaddouri dar arbitrul Iulian Călin refuză să dicteze penalty pentru FC Botoșani.

CFR a fost aproape de egalare în minutul 79, după o greșeală a portarului Răzvan Ducan. Bogdan Andone îi scoate pe Benzar, Florescu și Kaprof iar în locul lor au intrat Charles Petro, Aldair și Dragu.

Finalul partidei a aparținut oaspeților dar defensiva lui Bogdan Andone a rezistat iar FC Botoșani a învins pe CFR Cluj și a obținut a doua victorie din acest sezon.

Pentru FC Botoșani urmează o deplasare la Sibiu după care va veni pe Municipal, Poli Iași.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA