28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

Lucrările de modernizare a drumul național Botoșani-Tg. Frumos se apropie de finalizare

În primăvara acestui an se vor finaliza lucrările de modernizare a drumului national Botoșani – Tg. Frumos, inclusiv zonele în care sunt alunecări de teren.

Potrivit senatorului Cristian Achiței, în prezent se lucrează la sensurile giratorii din Flămânzi, Hârlău și Tg Frumos dar la zonele cu alunecări de teren.

“Botoșănenii pot circula la această dată în condiții foarte bune spre Iași sau spre sudul țării prin Tg. Frumos. Modernizarea Drumului Național DN 28B, atât de important pentru județul nostru, este foarte aproape de finalizare.

Singurele tronsoane de drum pe care încă nu sunt așternute straturile asfaltice însumează mai puțin de 1 kilometru din lungimea totală a drumului și pot fi parcurse în condiții decente fără probleme. Este vorba de cele trei zone cu alunecări de teren, din apropierea Mănăstirii Zosin și, respectiv, de la limita dintre județele Botoșani și Iași. Constructorul lucrează în această perioadă la consolidarea celor trei tronsoane.

Sensurile giratorii din Flămânzi, Hârlău și Tg. Frumos sunt funcționale, la fel ca și podurile de pe întreaga lungime a DN 28B. În aceste zile se finalizează montarea parapetelor și a indicatoarelor rutiere și instalarea pe stâlpi a panourilor fotovoltaice pentru luminarea pe timpul nopții a intersecțiilor importante”, a precizat senatorul Cristian Achiței.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA