14.6 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

FC Botoșani – Dinamo 0-2. EI SUNT RUȘINEA CAMPIONATULUI

FC Botoșani continuă să se facă de râs în Superligă iar în această seară a venit rândul echipei Dinamo să câștige pe Municipal. 11 băieți îmbrăcați în roșu, fără prea mari calități, au învins 11 băieți îmbrăcați în alb, care păcălesc fotbalul de 20 de etape desi sunt plătiți ca fotbaliști profesioniști.

Prima repriză a fost una foarte slabă, la fel cum au fost FC Botoșani și Dinamo în cele 20 de etape de până acum. Dican&Co au dat impresia în primele minute că de această dată vor face un meci bun dar elanul s-a tăiat repede iar meciul a devenit unul foarte slab. În minutul 23, Dinamo a deschis scorul prin Denis Politic care a marcat un gol spectaculos din marginea careului. Singura ocazie a gazdelor a fost în minutul 35 când Benzar a centrat de pe dreapta, Ilicic a reluat cu capul dar portarul oaspeților a respins de sub bară.

La pauză, Patache a făcut trei schimbări. Charles Petro, Cioiu și Dragu au intrat în locul lui Benzar, Sadiku și Ngoma dar jocul echipei FC Botoșani a devenit unul penibil. Dinamo a avut două mari ocazii de a majora scorul după care a făcut pasul în spate și a cedat mingea unor jucători străini de fotbal care oricum nu știau ce să facă cu ea.

În minutul 89, Abdallah s-a distrat cu jaloanele din apărarea FC Botoșani și a marcat pentru 0-2.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA