12.7 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Tineri prinși cu droguri de risc și mare risc, în municipiul Botoșani

Sâmbătă, polițiștii Biroului Rutier, au oprit pentru control pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism în care se aflau 5 tineri. În urma verificărilor efectuate și a controlului corporal, asupra unuia dintre ocupanți, au fost găsite trei foițe din staniol ce conțin o substanță vegetală de culoare brun sub formă de muguri, care au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Tot sâmbătă, pe Bulevardul Mihai Eminescu, polițiștii au oprit un alt autoturism în care se aflau 5 tineri.

Asupra unuia dintre tineri, a fost găsită o foiță din staniol ce conține o substanță vegetală de culoare brun sub formă de muguri, în timp ce, asupra altuia, a fost găsit, în lenjeria intimă, un pliculeț autosigilant din material plastic, transparent, ce conține o substanță pulverulentă de culoare albă, toate fiind ridicate de polițiști.

Polițiștii au început cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de“deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept” și „deținerea de droguri de mare risc, pentru consum propriu, fără drept”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA