6.6 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Șoferi amendați fiindcă au parcat neregulamentar

107 de sancțiuni contravenționale au acordat polițiștii locali în primele opt zile ale lunii august, toate pe linie rutieră.

Astfel, șoferii care au parcat neregulamentar, pe loc concesionat, sau fără tichet afișat la vedere în parcările publice, au fost sancționați de oamenii legii. „Traficul rutier și pietonal se află în atenția polițiștilor locali, fiind prezenți în zonele predispuse aglomerării și blocajelor rutiere. Pe linie rutieră, în intervalul mai sus menționat a fost aplicat un număr de 107 sancțiuni contravenționale, din care pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 – oprirea/staționarea interzisă, blocare cale de acces – 47 sancțiuni contravenționale, iar penru nerespectarea H.C.L. nr. 292/2017 – 60 sancțiuni contravenționale – autovehicule parcate fără tichet afișat la vedere în parcările publice prevăzute cu parcometre, ocuparea locului de parcare concesionat de către alte persoane. ” se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

În perioada menționată,polițiștii locali au asigurat măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Botoșani, dar și în domeniile de activitate circulația pe drumurile publice, protecția mediului și activitate comercială. Astfel, pentru încălcarea prevederilor legale, polițiștii locali au întocmit un număr de 185 procese verbale de constatare a contravențiilor, sancțiuni fiind aplicate în funcție de gravitatea faptei, cuantumul total al amenzilor fiind de 58.610 lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA