7.6 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024

Panduru, mesaj pentru Iftime: „Crezi că în continuu nimereşti jucători buni, când aduci cu camionul?”

Basarab Panduru a avut o reacție după declarațiile lui Valeriu Iftime de la finalul meciului pierdut de FC Botoșani, pe teren propriu, în fața formației FCU Craiova.

Patronul FC Botoșani a vorbit despre comportamentul lui Marius Croitoru și a lăsat de înțeles că se gândește la o schimbare de antrenor.

„Nu-mi place. Când câştiga meciuri s-a comportat altfel Croitoru? Cu ţipete nu faci acum, dar cu ţipete când a făcut era bine? Acum sunt ţipete?

Atunci când câştigă nu mai contează cum o face, că ţipă, nu ţipă, că ce inspirat e Croitoru cu fotbalişti pe bani puţini. Dar acum, când nu mai câştigă meciuri, ăla nu mai e bun, celălalt jucător nu mai e bun.

Crezi că în continuu nimereşti jucători buni, când aduci cu camionul? Nu iese mereu cu jucători buni şi pe bani puţini. Pe acei jucători buni aduşi în trecut Croitoru i-a adus.

Atitudinea antrenorului deranjează doar când nu sunt rezultate, nici nu contează cum se poartă el şi ce face când sunt rezultate, iar aici nu e corect.

Dacă te deranja, trebuia să te deranjeze de atunci. L-ai readus, după ce el se comporta la fel. Poţi spune că sunt două puncte (n.r. – în patru etape din Superliga) şi nici nu-mi place interviul ăsta”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA