13.8 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

ZIUA COMUNEI FRUMUȘICA. Spectacol maraton, activități pentru copii și politiceni care s-au întrecut în laude FOTO&VIDEO

După mai bine de un deceniu, autoritățile locale din Frumușica au decis să organizeze din nou ziua comunei. Chiar dacă meteorologii au emis cod galben, vremea a ținut cu organizatorii și cu oamenii veniți să se distreze și să socializeze.

Evenimentul a debutat cu o slujbă oficiată de preoții din comună după care a urcat pe scenă ansamblul din Frumușica, un ansamblu înființat de curând. Au urmat mai mulți artiști de muzică populară, cunoscuți în zonă, printre care Margareta Clipă, Dan Doboș și Grigore Gherman. Nu au lipsit nici politicienii. Aliați la nivel național, liberalii au venit la braț cu social democrații și l-au lăudat pe primarul Corneliu Bălășanu pentru ce a reușit să realizeze în cei aproape trei ani de când conduce primăria comunei Frumușica. Deputatul Șoptică și-a adus aminte că a devenit cunoscut la nivel național datorită unui contor de gaz din Frumușica iar Doina Federovici a promis că de acum Consiliul Județean va sprijini și această comună.

Organizatorii evenimentului au acordat o atenție deosebită copiilor și au transformat terenul de fotbal într-un parc de joacă, cu tobogane, espuma party și multe alte obiecte de distracție.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA