12.7 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Rapid – FC Botoșani 2-2. Două puncte pierdute în Giulești

Într-o atmosferă incendiară, în Giulești, FC Botoșani a  făcut cel mai bun meci din acest început de campionat. Echipa antrenată de Croitoru a marcat două goluri și a mai avut două ocazii mari la poarta lui Moldovan.

În prima repriză, spectacolul a fost mai mult în tribună decât pe teren. La prima acțiune a giuleștenilor, Jr. Pius l-a faultat în careu pe Funsho iar arbitrul Andrei Antonie a arătat punctul cu var. Dugandzic a marcat din penalty în minutul 14 iar Rapid părea că va avea o misiune ușoară. Pinson depășește trei adversari și șutează din marginea careului dar Moldovan prinde fără probleme. În minutul 25, Florescu execută bine un corner de pe stânga, Șeroni reia cu capul dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Jocul defensiv al formației botoșănene este unul mai bun decât în primele două meciuri și nu oferă spații rapidiștilor dar problemele au rămas pe faza defensivă.

La pauză, Croitoru face două schimbări și îi trimite pe teren pe David Gabriel și Camara iar FC Botoșani reușește să egaleze repede. În minutul 51, Dican recuperează mingea la mijlocul terenului, centrează în careu iar Pinson marchează pentru 1-1. Opt minute mai târziu, Florescu scapă pe contraatac și în învinge pe Moldovan. După primirea golului doi, giuleștenii au dominat jocul dar fără mari ocazii la poarta lui Ducan, până în minutul 82 când Dugandzic a marcat pentru 2-2. Trei minute mai târziu, Cioiu are o mare ocazie de a aduce pe FC Botoșani în avantaj. Replica Rapidului vine imediat dar Ioniță șutează puțin pe lângă poartă. În primul minut de prelungiri, Camara scapă singur cu Moldovan dar portarul giuleștenilor are încă o intervenție foarte bună. Partida s-a încheiat la egalitate iar după numărul ocaziilor mari de gol, FC Botoșani ar fi meritat victoria.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA