10 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Parcarea din zona Colegiului Eminescu va fi realizată în toamnă

În primăvara acestui an, au fost demolate garajele din zona Colegiului Național Mihai Eminescu, mai puțin unul, s-au făcut lucrări de pietruire dar nu s-au mai asfaltat locurile de parcare și aleea.

Reprezentanții primăriei spun că după finalizarea lucrărilor pe strada Sucevei, angajații firmei Conrec vor amenaja parcarea din zona Colegiului Eminescu și vor asfalta aleea.

“Vrem să finalizăm strada Sucevei și apoi continuăm lucrările de la Colegiul Eminescu. Anul acesta finalizăm șantierul. Pentru început amenajăm locurile de parcare iar parcul de joacă este licitat separat, cu celelelte parcuri din municipiul Botoșani”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Cât privește garajul care nu a fost demolat, primarul cosmin Andrei spune că a ajuns la un acord cu proprietarul.

“Terenul de sub acel garaj este în proprietatea doamnei care îl deține. Nu am putut să-l demolăm. Am avut discuții pentru relocarea garajului, a fost de acord dar a spus să-i construim un spațiu de parcare acoperit. Vom face un spațiu de parcare și un schimb de terenuri. Era singurul garaj pentru care un primar dinaintea mea a făcut punere în posesie. Doamna este proprietară pe terenul de sub acel garaj”, a adăugat edilul municipiului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA