8.8 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Premii și un spectacol maraton la Ziua satului Tudora FOTO&VIDEO

Primăria și Consiliul Local al comunei Tudora au organizat astăzi a XXXV-a ediție a satului Tudora, un eveniment la care au venit mulți oameni pentru a socializa și a se distra.

Evenimentul din acest an a debutat la prânz cu premierea cuplurilor care în acest an împlinesc 50 de ani de la caăsătorie. După slujba oficiată de preoții din comună, primarul Constatin Cocoreanu a oferit premii cuplurilor de aur, printre cei premiați fiind un fost primar și cadre didactice care au format multe generații. A urmat premierea unor persoane care au contribuit la promovarea comunei Tudora, inclusiv reprezentanții echipei de fotbal Partizanul Tudora care s-a clasat pe locul trei în Liga a IV-a.

După festivitatea de premiere, a început un spectacol maraton. În deschidere au urcat pe scenă Fanfara Tudoreanca, mai mulți copii din comuna Tudora, Ansamblul Tudoreanca, Ansamblul Doina Costeștilor, Ansamblul Codrulețul Vorona și mai mulți artiști de muzică populară din județul Botoșani. Cap de afiș al evenimentului au fost Ansamblul Ștefan Vodă din Republica Moldova și trupa Los Anonimos.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA