14.5 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024

DARABANI. Șofer cu alcoolemia de 0,92 mg/l

La data de 6 august 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din sat Lișmănița.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au oprit pe drumul județean DJ 293 A, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Viișoara.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA