6.6 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Scandal provocat de şapte tineri într-o benzinărie din Botoşani

politie, jandarmi 1

Un grup de tineri care a provocat scandal în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi de pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 15 noiembrie. va trebui să suporte rigorile legii.

Jandarmii au fost sesizaţi telefonic la ora 07.30, de către un angajat al benzinăriei, cu privire la faptul că mai mulţi tineri au agresat o persoană şi au distrus elemente de mobilier şi pahare. Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au identificat şapte tineri din municipiul Botoşani, cu vârsta între 25 şi 29 de ani, pe care i-au condus la sediul inspectoratului pentru efectuarea verificărilor necesare în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

Bărbatul agresat a fost preluat de o ambulanţă, fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Mavromati pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Jandarmii le-au întocmit celor şapte tineri actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,loviri sau alte violenţe”, ,,distrugere” şi ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice”, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA