16.6 C
Botoșani
luni, 28 octombrie 2024

Probleme în USL Botoșani. C. Șoptică: “Doamna președinte are un levier și tot deblochează. Mai rămâne să facă și gestul ăsta…”

După mulți ani, alianța dintre PNL și PSD nu prea mai funcționează la nivelul județului Botoșani. La nivel de municipiu nu a funcționat niciodată dar acum au apărut probleme și la nivel județean, după ce deputatul Șoptică și-a dat seama că a stat prea mult în umbra Doinei Federovici.

Astăzi, deputatul Costel Șoptică, președintele Organizației Județene PNL Botoșani, a avut o reacție surprinzătoare la adresa Doinei Federovici, liderul PSD Botoșani. Reacția a fost surprinzătoare pentru că de când conduce PNL Botoșani, Șoptică a evitat să-și atace adversarii politici și de cele mai multe vorbea de ceea ce face PSD la nivel național.

“Nu mi se pare normal ca atunci când PSD-ul nu este vioara întâi sau nu își poate impune politic o anumită prezență la un târg al fermierilor, Consiliul Județean condus de doamna președinte a PSD Botoșani, să se dea deoparte. Nu este normal. Eu mă așteptam să fie o participare mai consistentă a Consiliului Județean, mai ales că au trecut doi ani de când nu au avut loc astfel de evenimente”, a afirmat liderul PNL Botoșani.

“După ce eu am făcut deplasări pe drumul Botoșani – Dorohoi, am fost împreună cu doamna Ioniță, când era director CNAIR. Am discutat cu domnul director Pistol. Am făcut demersuri împreună cu primarul Gireadă de la Mihai Eminescu să se modernizeze drumul Botoșani – Dorohoi, eu venind cu ideea să fie patru benzi până la intersecția cu Bucecea. Nu e normal să vină doamna președinte și să spună: în urma demersurilor mele se va face. Nu este adevărat. Aceste demersuri sunt de peste un an și jumătate. Nu mi se pare normal să tot discutăm despre drumul Botoșani – Tg. Frumos, că a fost deblocat. A apărut instituția asta a deblocării. Doamna președinte probabil are un levier sau un târnăcop și tot deblochează câte un lucru. Pe vremea PSD am avut constructorul care a câștigat licitația, s-a anulat licitația respectivă, s-a reluat toată procedura și fix pe vremea domnului Lucian Bode, când era ministrul Transporturilor, s-a semnat și s-a dat drumul la acest proiect. Nici PNL și nici PSD nu a deblocat acest drum”, a spus Costel Șoptică.

“Nu este stilul meu să ies cu o sacoșică în mână și să spun că ajut pe cei care vin din Ucraina. Am dus și eu apă la Siret. Am mers cu camionul dar am considerat că nu este normal să-mi fac o fotografie și să o pun pe facebook. Am pus în ultimii doi ani, la dispoziția DSP-ului, o hală de 1000 mp. La 1,5 euro mp, timp de vreo doi ani, se ridică la vreo 50.000 de euro. Nu am spus lucrurile astea până acum. Nu o să merg cu trotineta prin Botoșani. Mai rămâne ca doamna președinte să facă și gestul ăsta, ar fi un lucru deosebit. După ce s-au plantat șase copăcei în curtea bisericii X și alți opt în curtea bisericii Y”, a mai precizat liderul PNL Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA